Je bestelling is onderweg en wordt naar verwachting binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van de verzendbevestiging geleverd.

Aangezien jouw bestelling grote of zware artikelen bevat, is deze verzonden met onze vertrouwde partner SD Europe.

Op dit moment werken we er hard aan om track & trace voor deze pakketten mogelijk te maken. Helaas kan SD Europe op dit moment nog geen track & trace bieden voor zendingen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Op het moment dat je van ons een verzendbevestiging ontvangt, heeft jouw bestelling ons magazijn verlaten en is deze overgedragen aan SD Europe. Afhankelijk van de plaats van levering zien we dat de meeste bestellingen binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd worden voor België en Nederland. Voor de rest van Europa worden pakketten meestal binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

Planning van jouw levering

De bezorgdienst neemt telefonisch contact met je op om een afspraak te maken voor de levering. Als je niet beschikbaar bent om je telefoon op te nemen, laten ze een voicemail achter of sturen ze een sms. Het is belangrijk dat je de leveringsdatum met de bezorgdienst bevestigt, anders kan de bestelling niet geleverd worden.

Als het meer dan 5 dagen geleden is dat je jouw verzendbevestiging ontvangen hebt en SD Europe nog geen contact met je heeft opgenomen, neem dan contact met ons op en wij zullen de verzendstatus van jouw bestelling voor je controleren.

Ik heb een vraag over mijn bestelling

Als je vragen hebt over jouw bestelling of de verzending via SD Europe, dan kan je antwoorden op een van de e-mails die je van ons ontvangen hebt of je kan het contactformulier op onze website gebruiken. We zijn ook telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer +32 11 76 12 70 of +31 852 08 05 14, maandag tot en met vrijdag tijdens onze kantooruren.

We helpen je graag verder.