Loopbanden koopgids

Ben je niet zeker over welke loopband het beste is voor jou? Hieronder hebben we ons aanbod opgesplitst in categorieën zodat je de beste keuze kan maken voor jouw specifieke situatie.   

Prijs/kwaliteit verhouding (onder 1500€)

Ben je op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare loopband onder 1500 euro? Dan hebben we 2 perfecte opties voor je. Beide loopbanden staan bekend als toppers in de markt qua prijs/kwaliteit. 

Deze modellen zijn voorzien van alles wat je verwacht van een loopband en ze zijn meer dan geschikt voor de gemiddelde sporter. Als je de beste prijs/kwaliteit deal zoekt zit je goed met een van deze toppers. 

Sole Fitness Loopband F63

             
  Spirit Fitness Loopband XT185

Senioren en revalidatie

Is een loopband iets te intensief en houd je het liever bij wandelen? Dan is deze wandelband perfect voor jou. Dit model wordt voornamelijk gebruikt door mensen van een iets oudere leeftijd die wel graag in beweging willen blijven, zonder zich in de buitenwereld te wagen. De steunen aan de zijkanten zorgen ervoor dat je ten allen tijde ondersteund bent en maakt ongelukken vrijwel onmogelijk. 

Body-Solid Wandelband

Performance (1500€ - 2500€)

Ben je iemand die traint op een iets hoger niveau? Dan doe je er goed aan om je cardio apparaat hier op af te stemmen. Voor de performance sporters hebben we een selectie van 5 zeer hoogstaande loopbanden. Je kan niet mis gaan met een van deze apparaten; met de ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid heb je een trainingspartner die je nooit in de steek laat.  

Spirit Fitness Opklapbare Loopband XT385        


Aerowork Loopband met bureau


Sole Fitness Loopband F65                        


Sole Fitness Loopband F80 


Sole Fitness Loopband F85 

Professionals / Athletes (Boven 2500€)

Ben je een professionele sporter of amateur atleet? Dan ben je vast op zoek naar een loopband die afgestemd is op jouw prestatieniveau. Onderstaande modellen zijn speciaal ontworpen voor de specifieke behoeften van professionals. Met deze apparaten haal je het maximale uit je trainingen. 

Evocardio Air Runner ARUN50                   


Evocardio Air Runner ARUN100


Sole Fitness Loopband TT8