Largofit, al meer dan 25 jaar actief in de fitnessindustrie, heeft al talloze sporters, sportclubs en fitnessruimtes geadviseerd bij de aanschaf van fitnesstoestellen. Largofit biedt een totaaloplossing, met een ruim assortiment aan fitnessapparatuur voor thuis- en commercieel gebruik.

De Largofit-selectie van cardio- en krachttoestellen bestaat uit de populaire toestellen, zoals loopbanden, crosstrainers en krachtapparatuur, maar Largofit biedt ook toestellen aan voor CrossFit, crosstraining en indoor cycling.
De hoogkwalitatieve cardioapparatuur van Spirit Fitness en Sole Fitness, is voorzien van de laatste innovaties zoals Bluetooth, Zwift en Kinomap-toepassingen. Voor krachttoestellen is ons huismerk Body-Solid de beste keuze: compacte toestellen, prima kwaliteit, met een levenslange garantie en vooral een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Largofit specialiseert zich in het op maat ontwerpen van fitnessruimtes voor thuis en bedrijf. Op vraag van de klant, ontwerpen onze deskundige medewerkers de fitnessruimte, het fitnesscentrum, of de health club. Ook staan ze klaar met advies voor de aankoop van de nodige apparatuur. Door hun jarenlange expertise in deze branche, kunnen ze voor de inrichting en indeling van de specifieke fitnessruimte, apparatuur aanbevelen en nuttige suggesties doen, dit alles natuurlijk binnen het budget van de klant. Largofit presenteert oplossingen van topkwaliteit voor de beste workouts.

Wij van Largofit staan klaar om onze klanten te gidsen doorheen de wereld van fitness. We zijn ervan overtuigd dat als je op een bewuste manier aan je conditie werkt, je gezonder en sterker in je leven staat en je jezelf meer mogelijkheden geeft. Je conditie op peil houden, kan helpen om stress te verminderen, om het slapen te verbeteren, om angst en depressies te verwerken, je gevoel van eigenwaarde te vergroten en je focus te verbeteren. Door te bewegen krijg je zelfs een beter humeur met een glimlach op je gezicht!

Je conditie op peil houden, kracht opbouwen, in vorm komen, hoger springen, sneller lopen… wat je doelen ook zijn, Largofit kan hierbij helpen om ze te bereiken. Of je nu een topatleet bent, die streeft naar ultieme prestaties of iemand die pas begint met een trainingsprogramma, Largofit heeft door onze jarenlange expertise en ervaring, de fitnessoplossing die je zoekt.

App of bel ons of kom naar onze showroom te Hasselt, de koffie staat klaar!