Zwift: Wat is het en is het iets voor jou?

Zwift is een softwarepakket voor fietsers en hardlopers waarmee je interactieve indoortrainingen kan doen. In Watopia, de virtuele wereld van Zwift, is het mogelijk om je indoor fiets- of hardlooptrainingen alleen of met anderen af te leggen.

Hoe werkt dit dan precies?

Zwift is een app die je op je smartphone, tablet, of ander smart device installeert om je training helemaal tot leven te brengen. Het brengt sporten en gamen samen tot een interactieve verzameling van gezondheid, plezier, en competitie. Met Zwift sport je met je vrienden en familie vanuit het comfort en de veiligheid van je eigen huis of sportschool. 

Wat heb je allemaal nodig?

Het is wel belangrijk dat je er de juiste loopband voor hebt, want niet iedere loopband is compatibel met Zwift. We hebben een selectie gemaakt van onze loopbanden waarmee jij onmiddellijk kan beginnen Zwiften. Ze zijn allemaal zorgvuldig uitgekozen en komen allemaal van onze vertrouwde partners. Zo ben jij steeds zeker van de beste kwaliteit en kan je met alle vertrouwen je meest ambitieuze doelen behalen en leuke wedstrijden afleggen in Zwift. 

Verder heb je een van de bovenvermelde smart devices nodig om het beeld van de training/wedstrijd op af te spelen. Zo heb je steeds een duidelijk overzicht van de hele omgeving en kan je steeds weer je beste prestatie leveren.


Bekijk hier onze loopbanden die compatibel zijn met Zwift.