Werken en tegelijkertijd werken aan je conditie? Het kan!

Een gezond bedrijf begint bij gezonde werknemers!

Heb je een bedrijf met jonge werknemers, dan heeft je bedrijf misschien nood aan een fitnessruimte waar je medewerkers aan hun conditie kunnen ‘werken’ in plaats van alleen maar werken.

Geef je personeel de mogelijkheid om op kantoor te trainen, want sporten voor of na het werk, of tijdens de lunchpauze, heeft voordelen, zowel fysiek als mentaal. Het houdt je personeel fit en alert, ze gebruiken hun tijd efficiënter. Het verhoogt de productiviteit van je medewerkers, wat je bedrijf natuurlijk ten goede komt. Een win-winsituatie voor iedereen.

LargoFit adviseert je graag. Uit ervaring (meer dan 25 jaar in de fitnesswereld, we kennen de knepen van het vak) weten we precies hoe je een bedrijfsfitness inricht en hoe je hier de juiste fitnessapparatuur voor uitkiest.

We kunnen adviseren welke ruimte nodig is voor het aantal werknemers, welke toestellen interessant zijn voor korte workouts, en wat past binnen je budget. Zo kan bijvoorbeeld een investering aan te raden zijn om de BTW terug te vorderen.

We stellen je een totaalconcept voor met een offerte en een 3D-ontwerp. Wij zorgen voor de installatie de toestellen en een degelijke service na verkoop.

Of heb je al een fitnessruimte in je bedrijf en heeft deze een update nodig? Ook hier kan Fitnesstrading klaar staan om een goede oplossing te bieden. Welke toestellen zijn efficiënt, welke toestellen eventueel beter kunnen worden vervangen en welke toestellen een nuttige aanvulling kunnen zijn.Onze LargoFit HealthDeals zijn interessant voor je medewerkers die graag thuis een toestel willen zetten, ze krijgen bij aankoop de best mogelijke prijs. Of wil je een bedrijfswelzijnsprogramma oprichten? We kunnen je een complete handleiding aanbieden over hoe je een bedrijfswelzijnsprogramma kan introduceren.

Heb je een concrete vraag of ben je op zoek naar algemeen advies? Wij staan klaar om je zo snel mogelijk verder te helpen.

Contacteer ons