Personal Trainers

"Elke sportsessie is een combinatie van trainen en motiveren."

Jij weet hoe je ervoor moet zorgen dat jouw klanten hun doelen kunnen behalen. Wij weten hoe je een ruimte op een ideale manier kunt inrichten. Kom met ons praten en ontdek hoe we samen met jou, je personal trainer-zaak tot een ideale personal trainer-ruimte kunnen uitbouwen.

Een personal trainer begeleidt niet alleen individuele sporters om een bepaald doel te bereiken, een personal trainer motiveert ze ook om te vertrouwen op hun mogelijkheden om zo hun doelen te bereiken. Elke sportsessie is daarom een combinatie van trainen en motiveren. Het is een boeiende job, die niet alleen niet alleen discipline vereist, maar vooral de persoonlijke aanpak is een belangrijk aspect.

Een personal trainer werkt vaak in samenwerking met bestaande fitnesscentra, maar om er nog meer efficiëntie uit te halen voor de sporter en voor de personal trainer zelf, is het misschien nuttig om er eens over na te denken of het niet zinvol zou zijn om een kleinschalige sportfaciliteit op te zetten.

Een ruimte voor personal coaching of zelfs voor kleinere groepen. Sporters die graag onder begeleiding trainen, maar liever op een one-to-one-basis of met nood aan meer privacy, kunnen dan gebruik maken van de toestellen bij de personal trainer zonder dat ze die zelf moeten aankopen.

Elke personal trainer heeft een eigen manier van trainen, het begeleiden en motiveren van hun klanten en daarom is het belangrijk dat die filosofie ook tot uiting komt in de planning van de ruimte. Bij LargoFit hebben we verschillende van zulke projecten uitgewerkt.

Voor de personal trainer hebben we daarom interessante voorstellen om zo’n project op poten te zetten. Samen met onze planning-specialisten kunnen we bekijken welk materiaal op dat moment het meest opportuun is. LargoFit biedt een totaalconcept aan: met een offerte, een 3D-ontwerp, de installatie van de toestellen en natuurlijk een degelijke service na verkoop.Speciaal voor de Personal trainer bieden we de HealthDeals aan: na een tijd kan het zijn dat de individuele sporter er mee gebaat is om thuis ook een toestel te plaatsen om dan dagelijks enkele oefeningen te doen. De wekelijkse workout bij de personal trainer heeft dan nog meer effect en efficiëntie.
Ook hiervoor kan in samenspraak met LargoFit gezocht worden naar een oplossing, waarbij we voor de personal trainer een procent op de verkoop voorzien. Een win-winsituatie voor de personal trainer en de klant.

Heb je een concrete vraag of ben je op zoek naar algemeen advies? Wij staan klaar om je zo snel mogelijk verder te helpen.

Contacteer ons